Vacature: Account Executive (Fulltime)

Wil jij veel leren en veel impact hebben op de software van een snelgroeiende start-up? En daarbij deel uitmaken van een gedreven team? We zijn flink aan het groeien en daarom zijn we op zoek naar een fulltime python developer om ons team mee uit te breiden.

Wil je aan mooie dingen bouwen, veel leren en deel zijn van een hecht team? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als Python developer ga je werken aan de doorontwikkeling van ons softwareplatform. Je werkzaamheden bestaan uit het bouwen van nieuwe functies, improvements en eventuele bugfixes. Daarnaast denk je mee over lange termijn projecten en hoe we het pakket in het algemeen kunnen verbeteren.

We zijn op zoek naar iemand die er van houdt om veel te leren en praktisch mooie dingen wil maken. De werkzaamheden zijn full-stack. We gebruiken vooral de volgende technologieën: Django, Vue.js, Git, en Linux servers. Ervaring hierin is een plus maar niet perse benodigd. Als je autodidactisch bent is dit een plus. Bij Crafter hechten wij veel waarde aan gedreven mensen die zich dagelijks willen inzetten voor een beter resultaat. Je komt te werken in een klein hecht team waar elke afdeling met grote drive bezig is met het optimaliseren van het bedrijf. Bij Crafter is er veel ruimte voor eigen inbreng. We waarderen nieuwe inzichten en ideeën.

Over Crafter

Crafter is een innovatieve SaaS startup. Met onze software digitaliseren servicebedrijven hun werkproces van planning tot administratie. We werken met de volgende kernwaarden: Learning by doing, Elke dag beter, Play hard work harder, Creeër succes, Succes bereik je samen. We zijn een flexibel en jong bedrijf, en bestaan uit een team van zeven mensen. We zijn gevestigd in een modern kantoorgebouw nabij Science Park in Amsterdam, en door Corona kun je uiteraard ook thuiswerken.

Wat we bieden

 • Functie waarin je snel veel impact kan leveren
 • Veel verantwoordelijkheid hebben over het systeem
 • Ruimte voor nieuwe ideeën en de toepassing ervan
 • Marktconform salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Dagelijkse verse lunch en leuke teamuitjes/borrels
 • Laptop en zit/sta bureau

Wat wij vragen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring met Python
 • Ervaring met Vue.js, Django, Git en Linux servers is een plus, geen vereiste
 • Fulltime beschikbaar

Reageer direct!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Neem dan contact met op met Jim Koeleman op jim@getcrafter.com. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.