Digitale Werkbon App


De Digitale Werkbon maakt het werk makkelijker


Digitale Werkbonnen aanmaken was nog nooit zo makkelijk. Bekijk nu de voordelen die Crafter biedt en ervaar het gemak. Ben je op zoek naar een gratis digitale werkbon app? Crafter biedt naast de betaalde versie ook een gratis versie aan.


Gratis proberen
...

Handmatig opschrijven is verleden tijd

Registreer gebruikte materialen, uren, uitgevoerde taken en vul checklists in. Bekijk documenten en maak foto's. Het kan allemaal met de app. Je hoeft het nooit meer handmatig op te schrijven. Dit bespaart veel tijd.

Urenregistratie app met start- en stop knoppen

Registreer je tijden met de handige start- en stop knoppen. Makkelijk en tijdsbesparend. De uren kun je natuurlijk registreren op de werkbonnen, maar ook op je dagstaat voor de persoonlijke urenregistratie t.b.v. verloning.

Rond af met een digitale handtekening

Rond de werkbon af. Laat de samenvatting door de klant controleren en direct ondertekenen, met een digitale handtekening. Optioneel ontvangt de klant direct na afronden een kopie van de werkbon in zijn e-mail!

Altijd je administratie op orde met de digitale werkbonnen app


Werk makkelijker, bespaar tijd en heb altijd alle informatie bij je. Vul digitaal werkbonnen in en rond deze af met een handtekening. Registreer taken, materiaal, tijden, foto's en checklists. Voor iPhone, iPad en Android.

...

Functies

...

Werkbonnen toevoegen

Voeg zelfstandig werkbonnen in de app toe

...

Navigatie

Navigeer direct naar de klant

...

Taken

Vink uitgevoerde taken af en vul uitgevoerde werkzaamheden in

...

Materialen

Selecteer gebruikte materialen uit de lijst of voeg nieuwe toe

...

Uren en weekstaat

Automatische tijd registratie voor de werkbon en persoonlijke weekstaat

...

Foto's en schetsen

Maak foto's of schetsen en koppel ze aan de bon

...

Documenten

Bekijk documenten, handleiding en eerdere werkbonnen

...

Checklists

Werk checklists of (kwaliteits)inspecties af

...

Handtekening

Laat de werkbon ondertekenen met een digitale handtekening

Instelbare formulieren

Stel eenvoudig eigen formulieren (zoals checklists of keuringsrapporten) in en koppel deze aan de werkbon. Vul per vraag de gewenste antwoordmogelijkheid in. Stel vervolgens je eigen PDF layout in en koppel deze aan het formulier.


Historie & objectbeheer

Bekijk gemakkelijk documenten die bij de werkbon zijn gevoegd, of bekijk de werkgeschiedenis van de locatie waar je werkt. Registreer gemakkelijk objecten waar je aan hebt gewerkt, en koppel hier foto's, informatie velden, documenten en checklists aan.


E-mail / SMS-notificaties

Stel vooraf gedefineerde e-mail en sms-notificaties in, die automatisch kunnen worden verstuurd. Stuur bijvoorbeeld 1 uur voor aankomst bij de klant automatisch een SMS-bericht. Of stuur na ondertekening automatisch een kopie van de werkbon.


...

Real-time in contact met kantoor. Direct factureren en verwerken


Bekijk de digitale werkbon op kantoor en blijf real-time op de hoogte van de status van het werk. Volg in de tijdlijn alle statuswijzigingen. Plan onvoltooide werkbonnen opnieuw in. Controleer, verwerk en factureer meteen de uitgevoerde werkbonnen.

Koppel aan je boekhoudpakket en bespaar administratie

Probeer nu de Digitale Werkbon App van Crafter!


14 dagen gratis proberen. Geen creditcard benodigd.