Facturatie software


Werkbonnen en projecten direct na het werk factureren


Factureer direct na afronding van de werkbon of je project, met één druk op de knop. Stel verzamelfacturen op. Maak het je makkelijk met werkpakketten en klantspecifieke tarieven.


Gratis proberen
...

Automatische opvolging

Begeleid het betaalproces op een perfecte manier. Zodra de factuur is verzonden kun je (automatische) acties toevoegen. Bijvoorbeeld voor het mailen van een betalingsherinnering.

Stel je eigen layouts in

Bij de facturatie functie kun je werken met je eigen factuur layouts. Deze kun je makkelijk opstellen in Microsoft Word. Upload vervolgens dit bestand in de instellingen en Crafter doet de rest.

Koppel met je boekhouding

Koppel Crafter eenvoudig met je boekhouding. Hierdoor worden werkbonnen en facturen meteen in je administratie gezet en op het juiste grootboekrekening geboekt.

Structureer je gehele workflow van offertes, projecten en facturatie.


Maak eenvoudig offertes aan en beheer verkoopacties in je CRM. Converteer de offerte na akkoord in een project. Voeg werkopdrachten toe en plan deze in bij je buitendienst medewerkers, die vervolgens via de app hun werkbonnen en urenregistratie kunnen invullen. Waarna je met een druk op de knop facturen aanmaken.

Alles in een praktisch totaalpakket, gemaakt voor ondernemers.

Verzamelfacturen

Met de verzamelfactuur functie factureer je in één keer alle afgeronde werkbonnen die bij een project of klant horen. Door het gebruik van secties blijft de factuur overzichtelijk.


Werkpakketten

Met werkpakketten plaats je eenvoudig combinaties van producten (of eenheden) op je factuur. Ook kun je werken met klant- of projectspecifieke tarieven, of offerteprijzen.


BTW-verlegd

Indien nodig kun je ook BTW-verlegd factureren. Daarnaast ondersteunt Crafter ook een per klant instelbaar loondeel en G-rekeningdeel. Hier wordt je factuur op aangepast.


Koppel aan je boekhoudpakket en bespaar administratie

Probeer nu de facturatie software van Crafter!


14 dagen gratis proberen. Geen creditcard benodigd.