Project management tool


Begeleid projecten en breng ze tot een goed einde


Maak projecten aan en voeg milestones of deelopdrachten toe. Volg de status en voortgang van ieder project nauwkeurig, behaal deadlines en blijf binnen het budget met automatische nacalculatie. Vervang je papieren dossier. Verwerk- en factureer in een keer.


Gratis proberen
...

Milestones en projectdelen

Verdeel het project in delen en maak verschillende milestones aan. Plan deze vervolgens in via de projectplanning. Houd eenvoudig de voortgang van elk project bij.

Acties en deadlines

Nooit meer een bestelling of het versturen van een e-mail vergeten. Met acties kun je de taken van het project delegeren. Voeg deadlines toe om on track te blijven.

Nacalculatie

Bewaak de kosten en zorg dat het project binnen het budget blijft. Het pakket maakt automatisch een nacalculatie op basis van de in de app ingevoerde materialen en uren.

Structureer je gehele workflow van offertes, projecten en facturatie.


Maak eenvoudig offertes aan en beheer verkoopacties in je CRM. Converteer de offerte na akkoord in een project. Voeg werkopdrachten toe en plan deze in bij je buitendienst medewerkers, die vervolgens via de app hun werkbonnen en urenregistratie kunnen invullen. Waarna je met een druk op de knop facturen aanmaken.

Alles in een praktisch totaalpakket, gemaakt voor ondernemers.

Delegeer je buitendienst met de digitale werkbon app


Met de Werkbon App van Crafter heeft je buitendienst alle tools in handen om hun dag makkelijker te maken. Papieren werkbonnen en urenstaten zijn verleden tijd net als de dubbele administratie die het kost. Direct na inplannen hebben je medewerkers de juiste informatie bij de hand.

Vul digitaal werkbonnen in en rond deze af met een handtekening. Registreer taken, materiaal, tijden, foto's en checklists. Voor iPhone, iPad en Android.

...

Probeer nu de project management tool van Crafter!


14 dagen gratis proberen. Geen creditcard benodigd.