Project Planning App


Project planning software voor bedrijven met een buitendienst


Maak projecten aan en voeg subtaken toe. Koppel eenvoudig de juiste medewerkers en machines. Blijf flexibel door te slepen. Switch tussen de projecten- en resourceplanning en houd overzicht.


Gratis proberen
...

Eenvoudig slepen

Plan je projecten door eenvoudig de juiste beschikbare medewerkers of machines er naar toe te slepen. Verleng de tijd om afspraken uit te trekken of kopieer naar een andere werkdag. Blijf flexibel.

Van offerte naar project

Converteer je gewonnen offertes met een druk op de knop naar een project. Plan ze vervolgens in en gebruik de secties uit je offerte als subtaken in de planning. Houd binnen het project overzicht op de geoffreerde begroting.

...

Je gehele project workflow, van planning tot facturatie, in één online tool


Maak projecten aan en voeg milestones of deelopdrachten toe. Volg de status en voortgang van ieder project nauwkeurig, behaal deadlines en blijf binnen het budget met automatische nacalculatie. Vervang je papieren dossier. Verwerk- en factureer in een keer.


Delegeer je buitendienst met de digitale werkbon app


Werk makkelijker, bespaar tijd en heb altijd alle informatie bij je. Vul digitaal werkbonnen in en rond deze af met een handtekening. Registreer taken, materiaal, tijden, foto's en checklists. Voor iPhone, iPad en Android.

...

Probeer nu de projectplanning software van Crafter!


14 dagen gratis proberen. Geen creditcard benodigd.