Urenregistratie App


Registreer eenvoudig uren met Crafter's Urenregistratie App


Urenregistratie invullen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk nu de voordelen die Crafter biedt en ervaar het gemak. Ben je op zoek naar een gratis urenregistratie app? Crafter biedt naast de betaalde versie ook een gratis versie aan.


Gratis proberen
...

Urenregistratie App

Registreer je tijden met de handige start- en stop knoppen. Makkelijk en tijdsbesparend. De uren kun je natuurlijk registreren op de werkbonnen, maar ook op je dagstaat voor de persoonlijke urenregistratie t.b.v. verloning.

Weekstaten goedkeuren

Bekijk de geregistreerde uren van al je medewerkers via het online dashboard. Controleer de uren en keur de weekstaten goed. Exporteer eventueel naar een overzichtelijke weekstaat in Excel voor je administratie.

Overwerktijden berekenen

Het systeem berekent automatisch overwerk, op basis van door jou ingestelde regels. Optioneel kan het pakket ook automatisch opslag berekenen en deze meenemen in de weekstaten. Dit bespaart een hoop administratietijd.

Delegeer je buitendienst met de digitale werkbon app


Werk makkelijker, bespaar tijd en heb altijd alle informatie bij je. Vul digitaal werkbonnen in en rond deze af met een handtekening. Registreer taken, materiaal, tijden, foto's en checklists. Voor iPhone, iPad en Android.

...

Koppel aan je boekhoudpakket en bespaar administratie

Probeer nu de urenregistratie app van Crafter!


14 dagen gratis proberen. Geen creditcard benodigd.