e-boekhouden crafter

Nieuw: Werkbon app voor e-Boekhouden.nl

Speciaal voor servicebedrijven die in de buitendienst werken, is Crafter ontwikkeld, meer dan alleen een werkbonapp. Een overzichtelijk pakket voor planning, werkbonnen en werkadministratie. Om het nog makkelijker voor je te maken, hebben we dit geïntegreerd met e-Boekhouden.nl.

Hoe werkt het?

eboekhouden

1. Maak een werkbon aan of plan deze in

Maak direct een werkbon aan via de werkbon app of het online planboard, met je klantgegevens vanuit e-Boekhouden.nl. Door de koppeling staan deze gegevens direct in Crafter, waardoor je ze niet opnieuw hoeft in te typen.

Het planboard is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun vakmensen willen inplannen. Mocht je zonder planning werken, kun je ook zelfstandig werken met de werkbonnen app.

2. Vul je werkbon in met de app

Voor vakmensen in de buitendienst is de Crafter app. Met deze app kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en invullen.

Bekijk alle benodigde informatie, registreer je werkzaamheden, gebruikte artikelen en werkuren. Laat de werkbon aftekenen door de klant. Al je werkadministratie in één app. Voor iPhone, iPad en Android.

eboekhouden werkbon
e-boekhouden crafter

3. Controleer en verzend

Nadat de werkbon is ingevuld, kun je deze via het dashboard controleren en eventueel wijzigen. Is de werkbon goed? Druk dan op gecontroleerd. Op dat moment worden alle werkbon gegevens doorgestuurd naar e-Boekhouden.nl en wordt er een factuur voor je klaargezet.

4. Factureer direct vanuit e-Boekhouden.nl!

Bij het openen van e-Boekhouden.nl zul je zien dat er van de gecontroleerde werkbonnen automatisch conceptfacturen zijn klaargezet. De factuur staat al op naam van de klant en alle artikelen staan er ook al op. Kortom, je hoeft alleen op de knop ‘verzenden’ te klikken. Handig hè?

eboekhouden crafter
Digitale werkbonnen app

Met Crafter digitaliseer je je werkproces van urenregistratie, planning tot facturatie. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket, bestaat Crafter uit een digitaal planbord voor op kantoor en een app voor werkbonnen voor de vakmensen. Door het werken met Crafter verkrijg je meer inzicht, kun je sneller factureren en bespaar je veel administratietijd.

Er is al een Crafter abonnement met e-Boekhouden.nl koppeling voor maar €18,- per gebruiker per maand.

Wat onze klanten zeggen

Waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Crafter wordt namelijk gebruikt door meer dan 3.500 tevreden monteurs. Dit is wat onze klanten zeggen en daar zijn wij best trots op!

Flamco is klant van Crafter
Wonnink is klant van Crafter
Woninginrichting-aanhuis is klant van Crafter

"De ervaring met het werken van Crafter is goed. Het pakket is heel strak opgezet en erg makkelijk om mee te werken. Het scheelt een hoop tijd en Crafter is een aanwinst voor Botanico."

Nicolette van der Nagel

Botanico Binnengroen Projecten

"Crafter is een simpel en laagdrempelig pakket. Het is erg makkelijk in gebruik, zelfs onze servicemonteur van 60 jaar wist binnen korte tijd te werken met de iPad app."

Marc Hoorn

Flamco Group

Maak vandaag nog jouw bedrijf
efficiënter met Crafter

Probeer Crafter 30 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.