...

Nieuw: Werkbon app voor e-Boekhouden.nl

Speciaal voor servicebedrijven die in de buitendienst werken, is Crafter ontwikkeld. Een overzichtelijk pakket voor planning, werkbonnen en werkadministratie. Om het nog makkelijker voor je te maken, hebben we dit geïntegreerd met e-Boekhouden.nl.


Eenvoudig digitale werkbonnen aanmaken en invullen.

Online plannen met de gegevens uit e-Boekhouden.nl (optioneel).

Ingevulde werkbonnen direct te factureren in e-Boekhouden.nl.

Meteen je administratie op orde. Hierdoor bespaar je veel tijd en zorgen!

Hoe werkt het?

...

01

Maak een werkbon aan of plan deze in

Maak direct een werkbon aan via de werkbon app of het online planboard, met je klantgegevens vanuit e-Boekhouden.nl. Door de koppeling staan deze gegevens direct in Crafter, waardoor je ze niet opnieuw hoeft in te typen.

Het planboard is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun vakmensen willen inplannen. Mocht je zonder planning werken, kun je ook zelfstandig werken met de werkbonnen app.

02

Vul je werkbon in met de app

Voor vakmensen in de buitendienst is de Crafter app. Met deze app kun je eenvoudig werkbonnen aanmaken en invullen.

Bekijk alle benodigde informatie, registreer je werkzaamheden, gebruikte artikelen en werkuren. Laat de werkbon aftekenen door de klant. Al je werkadministratie in één app. Voor iPhone, iPad en Android.

...
...

03

Controleer en verzend

Nadat de werkbon is ingevuld, kun je deze via het dashboard controleren en eventueel wijzigen. Is de werkbon goed? Druk dan op gecontroleerd. Op dat moment worden alle werkbon gegevens doorgestuurd naar e-Boekhouden.nl en wordt er een factuur voor je klaargezet.

04

Factureer direct vanuit e-Boekhouden.nl!

Bij het openen van e-Boekhouden.nl zul je zien dat er van de gecontroleerde werkbonnen automatisch conceptfacturen zijn klaargezet. De factuur staat al op naam van de klant en alle artikelen staan er ook al op. Kortom, je hoeft alleen op de knop 'verzenden' te klikken. Handig hè?

...
Over Crafter

Digitaliseer je buitendienst


Met Crafter digitaliseer je je werkproces van planning tot administratie. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket, bestaat Crafter uit een digitaal planbord voor op kantoor en een app voor werkbonnen voor de vakmensen. Door het werken met Crafter verkrijg je meer inzicht, kun je sneller factureren en bespaar je veel administratietijd.

Er is al een Crafter abonnement met e-Boekhouden.nl koppeling voor maar €12,- per gebruiker per maand. Meer informatie

Ontdek jouw toekomst met digitale werkbonnen, 14 dagen gratis!

En ontdek zelf waarom ruim 1.500 gebruikers je voor gingen.


Bij het opstarten van je omgeving wordt uitgelegd hoe je simpel de koppeling kunt leggen, zodat je Crafter volledig in samenwerking met e-Boekhouden.nl kunt uitproberen.