Start training video's

Begin je net met het pakket? Bekijk dan de beknopte Start Training video’s en leer zelfstandig hoe je het pakket in gebruik kunt nemen.

Video 1: Aanmelden & vogelvlucht

In deze video laat ik je zien hoe je je kunt aanmelden op Crafter en hoe je een omgeving kunt aanmaken. Daarna geef ik je een korte rondleiding door het pakket zodat je weet waar je welke functie kunt vinden.

Video 2: Medewerkers & basis instellingen

In deze video laat ik je zien hoe je medewerkers (gebruikers) kunt toevoegen en hoe je de basis van je omgeving kunt instellen zodat je er gemakkelijk mee aan de slag kunt. Zo leer je meer over onder andere:

• Hoe je je werkbonnen kunt personaliseren
  • Toevoegen van medewerkers / gebruikersaccounts
  • De tijd en dagen in de planning wijzigen
  • Tijden of prijzen tonen op de werkbon
  • Werken met type diensten
  • Toevoegen van artikelen en materialen

Video 3: Werkbonnen aanmaken en inplannen

In deze video laat ik je zien hoe je snel werkbonnen kunt aanmaken en kunt inplannen. Zo leer je onder andere:

• Hoe je snel een werkbon aanmaakt
  • Nieuwe klant of werklocatie toevoegen in de werkbon
  • Documenten toevoegen aan de werkbon
  • Taken en mee te nemen artikelen
  • Werken met de werkvoorraad

Video 4: De mobiele app voor de buitendienst

In deze video laat ik je zien hoe je gemakkelijk werkbonnen kunt invullen via onze werkbonnen app. Ook leg ik uit hoe je de app download en hoe je erop kunt inloggen. In de video leg ik je uit hoe je:

• De app kunt downloaden
  • Hoe je kunt inloggen
  • De agenda met jouw werkbonnen
  • De werkbon invullen (navigatie, start/stop, taken, checklist, documenten, materialen en uren)
  • Afronden van de werkbon met een handtekening

Video 5: Ingevulde werkbonnen verwerken

In deze video laat ik je zien hoe je snel gemakkelijk ingevulde werkbonnen kunt verwerken. In de video ontdek je hoe je:

• Onvoltooide werkbonnen opnieuw kunt inplannen
  • Voltooide werkbonnen kunt corrigeren
  • Emailen van een kopie naar de klant
  • Werkbon direct omzetten in een factuur
  • Exporteren van werkbonnen

Video 6: Bestaande data importeren

Je bestaande klanten en artikelen importeren. In deze video laat ik je zien hoe je je bestaande klanten, adressen en artikelen vanuit een Excel-bestand kunt importeren in je Crafter omgeving.