Over ons

Gemaakt vanuit de praktijk, voor de praktijk.

In een oogopslag

0
Aantal gebruikers
0
Werkbonnen verwerkt
0
Projecten verwerkt

ONZE VISIE

Gemaakt vanuit de praktijk, voor de praktijk

Crafter is ontwikkeld vanuit de frustratie dat veel software is ontwikkeld vanuit de boekhouder, en daardoor moeilijk te begrijpen is voor de mensen in de praktijk.

Het is ons doel om administratief gedoe bij werknemers in de praktijk weg te nemen, door een overzichtelijke tool die echt voor hen gemaakt is. Zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent, en meer plezier haalt uit je werkdag.

Crafter is gebouwd vanuit de vakman. Vandaar ook de naam Crafter, wat is afgeleid van ‘Craftsman’. Bij ons staat dus de eindgebruiker echt centraal.

Over crafter werkbonapp

Crafters missie is om vakmensen te helpen bij het vereenvoudigen van hun administratie. Dit doen we met een tool die echt vanuit hen gemaakt is. Wij geloven dat vakmensen het beste tot hun recht komen wanneer ze zich kunnen focussen op hun passie, en niet worden afgeleid door omslachtige administratie. Door dit te doen creeëren we meer geluk, motivatie, en stellen we ze in staat om de beste resultaten uit zichzelf te halen.

VACATURES

Vacature: Junior Account Manager

Ons team groeit, en om onze ambitieuze groeidoelen te blijven behalen zijn we op zoek naar een Junior Account Manager voor onze Startup. De functie zal een cruciale rol spelen bij het uitbouwen en laten groeien van ons bedrijf. Over het algemeen omvatten je verantwoordelijkheden: Het bouwen van sterke pers..

Vacature: Backend Developer (Python)

Ben jij vloeiend in Python? Of wil je dat worden? En wil je daarnaast een impact hebben op de ontwikkeling van een SaaS-startup? We zijn flink aan het groeien en daarom zijn we op zoek naar een Python developer om ons team mee uit te breiden. Lees snel verder…

De sfeer bij Crafter

Ontmoet ons team

Jim Koeleman

CEO /
Founder

Mark Joon

Operations
Manager

Jasper Oudhuis

Customer Success
Manager

Mitchell Balker

Business Development Representative

Tijmen Zwaan

Developer

Koen Woortman

Developer

Maak vandaag nog jouw bedrijf
efficiënter met Crafter

Probeer Crafter 30 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.